Cameo kopen?

Je hebt er misschien wel eens van gehoord. Een cameo. Maar wat is dit nu precies? Wanneer je graat creatief bezig bent is dit echt iets voor jou. Het is een snijmesje dat je aan de computer koppelt middels een USB-kabel, voor het snijden van diverse materialen. Daarbij kun je denken aan karton, vinyl en perkament. Met het cameo snijmesje snijd je deze materialen in een handomdraai! De cameo is er in diverse variaties. Zo is er ook een voor het snijden van wat stuggere materialen zoals ambachtelijk schuim en leer.

Diverse accessoires inbegrepen

Als je een cameo aanschaft, ook wel een silhouette cameo genaamd, zijn er diverse dingen bij inbegrepen waardoor je lekker creatief aan de slag kunt. Denk daarbij aan een 12-inch snijmat, een snijmes, applicatie transfertape en een crosscutter. Je kunt dus meteen aan de gang. De cameo is online te verkrijgen in verschillende modellen en groottes. De cameo kun je ook gebruiken voor het snijden van vinyl stickers, volle rollen flexfolie, maar ook voor folies voor textielbedrukking. Denk ook aan zakelijke doeleinden zoals autobelettering en sign werk. Je kunt dus je eigen studio beginnen voor autobelettering, bijvoorbeeld voor bedrijven die graag reclameteksten op hun auto’s willen hebben.

Stoffen hoezen voor de cameo en dubbelzijdige vellen

Online kun je diverse leuke stoffen hoezen voor de cameo bestellen. Zo blijft het snijapparaat langer mooi, beschermd en stofvrij. Je kunt de hoezen in veel hippe kleuren bestellen zoals blauw, roze of zwart. Vanaf 10 euro heb je al een schappelijke hoes. Deze hoezen kun je laten personaliseren met bijvoorbeeld strass-steentjes of met een tekst. Je kunt tevens dubbelzijdige zelfklevende vellen bestellen, voor extra creatief plezier! Deze kun je kopen met flockpoeder, glitter, reliëfpoeder of andere materialen. Daarmee kun je je volledig uitleven en veel verschillende ontwerpen maken. Gebruik het voor bedrijfsuitnodigingen, visitekaartjes, geboortekaartjes, bestickering, enzovoorts. Kortom de cameo is een must-have voor creatievelingen dankzij de vele mogelijkheden, zowel voor zakelijke als privédoeleinden.

Lees meer:
Blanco producten
Glitter

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *