Coach Boxtel

Zit je momenteel of al een tijdje gewoon even niet lekker in vel? Lopen de spanningen van het werk misschien teveel op of is je privésituatie niet zoals je vind dat deze zou moeten zijn? Dat is iets wat volkomen normaal is en vaak een fase in je leven. Dit soort fases hoef je absoluut niet alleen op te lossen. Vaak helpt het ook niet om daar met je partner over te praten en op het werk zien ze het ook niet als een taak om je daarin te begeleiden. Een life coach in Boxtel kan je weer helpen om je leven in balans te krijgen.

Positieve toekomst

Een stip op de horizon in je leven is belangrijk. Wat is je droom en hoe kun je deze waar maken? Waar kun je in groeien en wat wil je bereiken? Er kunnen heel veel redenen zijn waarom je sommige stappen in je leven nog niet hebt gezet. Het kan te maken hebben met je persoonlijke omstandigheden zoals tijdgebrek of je financiële situatie op dat moment. Met life coaching wordt er juist gekeken naar wat er wel kan en hoe je dat kan bereiken. Het verleden wordt gelaten zoals die was en de oorzaken van je problemen waar je tegenloopt zijn niet van belang.

Traject life coaching

Wanneer je kiest voor life coaching gebeurt dat in een viertal stappen: een start-up, de coaching gesprekken zelf, een aantal opdrachten en een einddoel. Bij je start-up vul je een vrijblijvende vragenlijst in of ga je een gesprek aan om te bekijken wat voor traject er gestart kan worden en je doelen kan gaan stellen.  De coaching gesprekken kun je vervolgens op locatie  laten plaatsvinden, of door te videobellen of tijdens een lekkere wandeling in de natuur. Je krijgt daarbij opdrachten mee en deze worden later weer met je besproken. Aan het einde van het traject zal er met je gekeken worden of je je doelen ook daadwerkelijk gehaald hebt.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *