Doe het zelf garage

Klussen en doe het zelven zijn hobby’s die vaak een beetje onderbelicht worden. In Nederland zijn er wel (tien)duizenden mannen en vrouw dagelijks of wekelijks druk in de weer om te klussen aan hun voertuig. Van oude auto’s tot busjes en van oldtimers tot zelf ontworpen voertuigen. Je kan het soms zo gek niet bedenken. Voor jouw als liefhebber van het opknappen van dit soort voertuigen, maar met weinig ruimte om  dat te doen is er een oplossing bedacht. Een doe het zelf garage die je kunt huren om lekker aan de slag te gaan.

Hefbrug huren

Wanneer je besluit om een doe het zelf garage te huren kun je tegen een klein bedrag per uur of per keer gebruik maken van verschillende onderdelen en gereedschappen die je absoluut nodig zult hebben bij het klussen aan je droomauto. Denk bijvoorbeeld aan een hefbrug. Wanneer je deze huurt vind je er een basisset gereedschap bij. Je krijgt dan een Eu doppenset, een inch doppenset, tangen, schroevendraaiers, een steeksleutelset, luchtgereedschap, een 230v slagmoersleutel, een momentsleutel en een olie opvangbak tot je beschikking. Zo kun je met een goede en professionele uitrusting beginnen!

Specialistisch gereedschap

In combinatie met de huur van je garage en de hefbrug heb je nog vele mogelijkheden om dit uit te breiden, Denk eens aan een remontluchtingsset, een rem terugstelset of een kogeltrekset. Allemaal dure gereedschappen die je dan niet zelf hoeft aan te schaffen, maar kan in bruikleen kan gebruiken om het beste uit je klusskills te halen en daarmee je auto tiptop in orde te maken zoals jij het voor ogen hebt.

Aan de slag

Wanneer je de doe het zelf garage met hefbrug en gereedschappen hebt gehuurd, kun je gaan starten met klussen. Je trekt lekker comfortabele kleding aan zoals een joggingbroek, je maakt vast een plan wat je precies gaat doen die dag en je neemt de onderdelen die daarbij horen mee naar de garage. Met een lekker muziekje op de achtergrond  kun je heerlijk aan de slag!

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *