Kapper Maarssen

Het is fijn om al jaren een vaste kapper te hebben. Hij of zij weet dan namelijk, als je er een aantal keren bent geweest, hoe jij je haar wilt hebben. Dit scheelt weer een hoop teleurstellingen en tijd die je kwijt bent om het de haarprofessional uit te leggen hoe jij je haar exact wilt hebben. Maar soms is het nodig om van kapper te wisselen. Dat is een spannend moment. Gelukkig zijn er genoeg keuzemogelijkheden, van een kapper in Maarsen, tot aan salons in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Venlo en Utrecht. Er is altijd wel een goeie kapperszaak binnen 20 minuten fietsen van je woning.

Een kapper uitkiezen

Vraag rond in je omgeving waar zij hun haar laten knippen of gooi er een eenvoudige online zoeksessie uit. Als je eenmaal een kapperszaak hebt gevonden waar jij je geluk wel wilt beproeven, is het zaak om een afspraak te maken. Natuurlijk kan je er ook op gokken dat er net een plekje vrij is, maar het is beter om te gaan voor een beetje zekerheid. Vervolgens is het belangrijk dat je al een beetje weet wat je wilt. Bij een vaste kapper zul je aan drie woorden (“hetzelfde als altijd”) genoeg hebben, maar bij een nieuwe kapper is het handig om bijvoorbeeld een plaatje mee te nemen om die te kunnen laten zien.

Een echte professional

Een echte haarprofessional zal naar het plaatje kijken en bepalen of dit kapsel bij je past. Er wordt gekeken naar je vorm gezicht, je haarstijl en zelfs naar je leefstijl. Wil je bijvoorbeeld elke ochtend weinig tijd kwijt zijn voor de spiegel? Het zijn zaken waar een goede kapper rekening mee houdt, als jij hem of haar een plaatje laat zien. Niet elk kapsel past ook bij elk vorm gezicht, dus ook daar moet naar gekeken worden. Overleg dus goed met je kapper. Op deze manier loop jij tevreden de kapsalon uit. En leert de kapper of kapster jou steeds beter kennen, en dat is weer handig voor een eventuele volgende keer.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *