Sculpturen laten maken?

 

Ben op zoek bent naar een professional die mooie sculpturen voor jouw bedrijf maakt? Dan kun je terecht bij designer voor Architectural sculpture Rotterdam. Een designer gebruikt zijn eigen unieke stijl. Een sculpture van een professionele designer kun je gebruiken voor diverse projecten, bijvoorbeeld om een bestaande ruimte meer uitstraling te geven. Je kunt kiezen voor een sculpture die gebaseerd is op de realiteit of meer op fantasie, het is allemaal mogelijk. De designer wil met zijn creativiteit en expertise de sculptures naast het decoratieve doel ook een praktisch doel laten vervullen.

Projecten

De sculptures van een architectural sculpture designer worden vaak in opdracht gemaakt voor allerlei projecten, zowel nationaal als internationaal. Je kunt een sculpture laten maken voor bijvoorbeeld de aankleding van een ruimte in een overheidsgebouw of voor een horecagelegenheid. Concreet kun je denken aan een decoratie van metaal rondom een bankje op een terras. Of, een sculpture als lampenhouder in een mooie bedrijfsruimte. En wat dacht je van een sculpture kunstwerk op het plein voor een bioscoop? Sculpturen kunnen gemaakt worden van diverse materialen zoals brons, hout of natuursteen. Je zult zien dat de materialen ook hun eigen unieke verhaal vertellen.

Architectuur vs sculptuur

Architectuur en sculptuur kun je eigenlijk niet als twee losse werelden zien, ze zijn altijd nauw met elkaar verbonden geweest. Bij architectuur gaat het om een balans tussen stevigheid, schoonheid en bruikbaarheid. Dus je hebt bij architectuur een goed ontwerp nodig, dat duurzaam uitgevoerd wordt. Een sculptuur is een ruimte voorstelling ergens van. Bij Architecal Sculptures zie je vaak een fraai ontwerpen object bijvoorbeeld van brons of steen, dat onderdeel kan zijn van een ander bouwwerk zoals een brug, kerk, kathedraal enz. Zodoende is dus stevigheid, schoonheid en het praktisch nut gecombineerd. Architectal sculpture is een aparte discipline waarbinnen veel mogelijk is. Voor meer informatie of het in opdracht laten maken van een object kun je contact opnemen met een Archital sculpture designer Rotterdam. 

 

 

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *