Sieraden in boho stijl

Sinds een aantal jaar is de boho stijl helemaal in het beeld gekomen. Niet alleen op vakantie kleden we ons lekker vrij en doen we aan wat we zelf willen, ook bij ons thuis komt die levensstijl steeds meer door. Een hele makkelijker en ook leuke manier om je lekker vast te houden aan die boho stijl, is door jezelf te versieren met sieraden. Bij de boho stijl horen ook bepaalde soort sieraden en dat is natuurlijk wel een makkelijke manier om je liefde voor deze levensstijl te uiten. Sieraden kunnen je net dat beetje extra geven wat je soms nodig hebt op een grijze dag.

Verschillende sieraden

Haal de zon in huis met een van de prachtige sieraden in boho stijl. Deze prachtige en sierlijke sieraden staan goed bij elke neutrale kledinglook. Doordat je gaat voor neutrale kleuren in je outfit, kunnen je sieraden een mooi statement maken. Ben je niet zo bezig met je kleding en je uiterlijk? Dat is natuurlijk erg begrijpbaar. Een simpele look is misschien precies datgene waar jij je lekker bij voelt. Je sieraden kunnen in dat geval toch net dat kleine beetje extra geven. Draag wat jij mooi vindt en laat jezelf stralen door middel van je sieraden. Denk hierbij aan een simpele ring, prachtige oorbellen of een grote unieke ketting.

Boho ketting

Iedereen weet dat een goede ketting je outfit kan maken of breken. In de meeste gevallen hopen we natuurlijk op het eerste scenario. Een goede ketting is het halve werk en zeker als je gaat voor een mooie ketting in de boho stijl die je outfit in een klap een boost kan geven. Bij boho denk je al gauw aan veel stof, gouden sieraden, kraaltjes en veren. Toch kunnen ze net zo goed een simpel patroon volgen, een mooie effen kleur zijn of een klein steentje in zich dragen. Ook met kettingen is de keus voor het sieraad heel persoonlijk. Zoek de ketting uit die jij mooi vindt en laat het sieraad voor je spreken.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *